nl fr

Duurzaam schoonmaken? Dat doen we zo!

Bij Clean Minds gaan we voor een maximale impact voor uw ruimte, met een minimale impact op het milieu. Daarom kiezen we resoluut voor verschillende milieuvriendelijke producten, toestellen en services.

Slimme doseringssystemen

Blij Clean Minds maken we gebruik van doseringssystemen. Zuinig omspringen met een product is immers fijn voor onze eigen portefeuille, maar ook voor het milieu! Een te grote hoeveelheid schoonmaakproduct geeft trouwens zelden een beter resultaat ...

Recycleren

Waar mogelijk kiezen we voor recycleerbare verpakkingen en flacons. En omdat we onze producten automatisch doseren, worden onze producten efficiënter gebruikt én verminderen we onze eigen afvalberg! Bij Clean Minds regelen we alles trouwens zo digitaal mogelijk: uw inschrijving, het inplannen van de afspraken, het contact tijdens de schoonmaak en de opvolging. Dat scheelt alweer in de papiermand.

Probiotische schoonmaakproducten

Veel ‘No Mess’-producten hebben een Europees ecolabel. Andere bevatten dan weer probiotica die een milieubevorderende werking hebben op basis van micro-organismen. Het gebruik van deze ecologische producten laat ons toe nieuwe markten aan te boren en te anticiperen op de steeds strenger wordende milieureglementeringen.

Mobiliteitsplan

Onze medewerkers verplaatsen zich op de meest milieuvriendelijke manier. Voor elke werf werken we een efficiënt mobiliteitsplan op maat uit.

Naast duurzaam schoonmaken, geloven we ook in duurzaam samenwerken. Weten hoe we dat juist doen? Contacteer ons snel!

Gerelateerde artikelen

Zo verhoogt een schone werkomgeving de productiviteit
Bekijk onze vacatures
Plan gratis een locatiebezoek
Plan een locatiebezoek