“Hun communicatie naar mij toe is helder en direct. We zitten duidelijk op dezelfde golflengte.”

Clean Minds heeft sinds kort een succesvolle samenwerking met Kentucky Fried Chicken Nederland. De reiniging van de dampkappen in wel 56 filialen is nu in de betrouwbare handen van het Clean Minds-team. Facilities Operations Manger bij Collins Foods Europe (groep die sinds kort eigenaar is van verschillende KFC restaurants in Nederland), Bas Kerkhof, vertelt over zijn eerste ervaring met Clean Minds.

Clean Minds als totaalpartner

“Op aanraden van collega’s in België hebben we contact opgenomen met Clean Minds. Na het eerste gesprek was er meteen een klik. Ze deelden dezelfde visie als wij en het werd snel duidelijk dat Clean Minds de aangewezen totaalpartner was."

 

Dag en nacht paraat

“De teams van Clean Minds werken meestal 's nachts. Dat is nodig gezien onze inhouse onderhoudsafdeling de verschillende installaties van op afstand moet afsluiten zodat Clean Minds hun werk kan doen. Gelukkig is dit geen probleem voor Clean Minds. Ze zorgen ervoor dat de reiniging van de afzuigkappen steeds op tijd afgerond is. We kunnen er altijd op rekenen dat onze locaties en installaties de volgende dag probleemloos kunnen opstarten.”

 

Helder, direct en kraaknet

De teams van Clean Minds zijn verantwoordelijk voor de reiniging van de afzuigkappen en achterliggende afzuigkanalen. Op de vraag hoe dit verloopt, antwoordt Bas: “Hun manier van werken en het werk dat ze leveren verloopt altijd naar wens. Hun communicatie naar mij toe is helder en direct. Dat heb ik graag, want zo communiceer ik ook. We zitten duidelijk op dezelfde golflengte.”

Gerelateerde artikelen

McDonalds over Clean Minds
McDonalds over Clean Minds
KFC België over Clean Minds
KFC België over Clean Minds
ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael over Clean Minds
ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael over Clean Minds