“Vanaf dag een is het heerlijk samenwerken met Clean Minds”

Kentucky Fried Chicken (KFC) is sinds 2019 actief in België. Bij hun zoektocht naar een betrouwbare onderhoudspartner kwam de fastfoodgigant in contact met Clean Minds. Eén gesprek later mocht Clean Minds zich de nieuwe vaste schoonmaakpartner noemen van KFC België. Het contract is gestart in 2020 en sindsdien voorziet Clean Minds de diepe reiniging van de afzuigkappen (dampkappen), kanalen en motorhuizen bij negen KFC-filialen. Erik Verdoorn, facilitair manager van KFC België, vertelt ons meer over de kraaknette samenwerking.

Een kraaknette samenwerking

“Vanaf dag een is het heerlijk samenwerken met Clean Minds”, vertelt Erik ons. “Clean Minds is altijd bereikbaar, locaties worden tijdig geïnformeerd en ze nemen meteen actie. Kortom, ze doen wat ze moeten doen en dat met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

 

Going the extra mile

“Daar komt nog bij dat Clean Minds altijd openstaat voor andere verzoeken. Zo hebben ze in één van onze keukens een volledige dieptereiniging gedaan én hebben ze het totale onderhoud van het HVAC/R-systeem van een locatie in Antwerpen onder handen genomen.” Clean Minds staat altijd klaar om een extra service te verlenen. Dit met dank aan ons inhouse team van expert techniekers. Zij maken dagelijks het verschil. 

Op de vraag of Erik Clean Minds zou aanbevelen bij andere (fastfood)zaken, was zijn antwoord duidelijk: “Ik heb Clean Minds al vaak aanbevolen en zal dat ook blijven doen."

Gerelateerde artikelen

McDonalds over Clean Minds
McDonalds over Clean Minds
Collins Food Europe (KFC Nederland) over Clean Minds
Collins Food Europe (KFC Nederland) over Clean Minds
ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael over Clean Minds
ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael over Clean Minds